Afspraken

Openingstijden van de praktijk

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen van 9.00 uur tot 17.00 uur van maandag t/m vrijdag.

Wij zijn direct toegankelijk, DTP (directe toegankelijkheid podotherapie). Dit houdt in dat u zonder verwijzing van uw huisarts of specialist naar de podotherapeut kunt gaan. Graag bij uw eerste bezoek wel uw identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of ID) en uw verzekeringsgegevens meenemen. Wij zijn verplicht uw BSN nummer te registreren. Voor de DTP zullen wij een extra formulier invullen, wat u moet ondertekenen.

Tevens kunt u het beste schoenen aantrekken waar u het meeste op loopt. Wij kunnen hier veel informatie uithalen. U kunt eventueel ook een extra paar schoenen of sportschoenen meenemen.

Tijdens uw eerste afspraak zal het onderzoek ruim een half uur duren. De podotherapeut zal naar uw klachten vragen en daarna een voetonderzoek doen en eventueel een aanvullend knie-,heup- of rugonderzoek doen. Tevens zullen wij een ganganalyse doen en een schoeninspectie.

Na dit onderzoek zullen wij met u bespreken wat onze bevindingen zijn en wat de behandelmogelijkheden zijn. Tevens zullen met u de kosten worden besproken. De vergoeding hangt af van uw verzekering en daarbij het pakket wat u heeft.

Indien u toch verhinderd bent op uw afspraak, dient u dit ons 24 uur van te voren te laten weten. Anders zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. U kunt de afspraak afzeggen door telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt uw afspraak niet via de mail afzeggen.

Indien u een ingegroeide teennagel met ontsteking heeft of u bent Diabetes Mellitus patiënt met een wond, dient u dit ten alle tijden aan ons kenbaar te maken, zodat u spoedig geholpen kunt worden.